dijous, 8 de març del 2007

PRESENTACIO

qui som, què fem, on ens trobem....


EL PER QUÈ DE TOT PLEGAT…

Bé, ja sabeu que a les dones ens agrada quedar: per prendre alguna cosa, xerrar, comentar, discutir, … o senzillament veure’ns un momentet per dir-nos què tal, com va la vida… Doncs a arrel d’aquest fet tan quotidià entre nosaltres, en una d’aquestes trobades va sorgir la idea de crear una associació de dones; en principi per això: trobar-nos i parlar de les nostres coses. Després ja veureu que ens hem anat animant.

En data març del 2006 es va fundar l’associació de dones del Pallars Sobirà, on les més emprenedores vam prendre els càrrecs que s’havien d’incloure en els estatuts. Aquí la cosa ja anava de veritat. A partir de llavors ens hem anat trobant, al principi cada dilluns de primer de mes a Casa Xorret, ara fixem la data d'un mes per l'altre. Algunes vegades més gent i d’altres quatre gats, però bé, les ganes hi són, tot i que també voldríem una mica més de suport per part de TOTES.

QUÈ HEM FET FINS ARA…

- Participar en les Fires de Tardor de Sort, muntant un stand per informar i divulgar la nostra associació.

- Participar en les Festes “Un xorret d’aigua clara”, organitzant jocs per a la canalla i col.laborant en tot allò necessari.

- Participar en les festes dels dinars del món “Fes-te diferent”, sempre donant el nostre suport i col.laboració.

- Trobar-nos un cop al mes

- Demanar les subvencions pertinents si s’escau.

- Recollir signatures durant un any per a reclamar la piscina municipal a Sort i lliurar-les a l’Ajuntament de Sort.

-... i moltes altres coses que podeu trobar en aquest blog.


Penseu que l’associació està dins del Centre Social Casa Xorret que engloba tot un grapat d’altres associacions i entre nosaltres ens hem de poder recolzar. Per això, també una representant nostra va a les reunions que convoca Casa Xorret .

QUÈ VOLEM FER O QUINS PROJECTES TENIM…

Bé, idees no ens en falten, però pensaments nous, mans col.laboradores, ments pensants , cares noves, gent amb empenta… no n'anem pas sobrades. Continuament tenim entre mans nous projectes.

Com podeu consultar i participar:

- A través d'aquest blog fent els vostres comentaris.

- Enviant les vostres propostes, reflexions, articles .... a l’adreça electrònica:

assodonespallarssobira@hotmail.com. Si voleu, se us publicaran al blog.


ENS REUNIM UN COP AL MES A CASA XORRET.

Si voleu saber el dia i hora de la propera reunió, envieu-nos un mail i us contestarem.

US HI ESPEREM!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

NO AL TANCAMENT INDEFINIT DE LA BIBLIOTECA DE SORT.
Se'ns va dir que es tornaria a obrir a finals de juliol i ja estem a l'octubre i encara no sabem quant tornara a obrir ("Aquest tancament, que tindrà una durada màxima de dos mesos i mig, és a dir fins a finals de juliol, s’ha fet coincidir amb el període de menor afluència a la Biblioteca Municipal (mesos d’abril, maig i juny) i amb l’objectiu de tornar a donar servei en el període, a l’inrevès, de màxima afluència, és a dir el mes d’agost i la primera quinzena de setembre.")
NO AL TANCAMENT DEL CINEMA!
NO EN DEFINITIVA ALS POCS ESPAIS CULTURALS DE SORT!